Suomalainen DJ-tähti esiintyy maailman parhaalla klubilla – neljä kertaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ Alex Kunnari esiintyy tulevana kesänä neljänä perjantai-iltana Ibizan Space-klubilla, joka äänestettiin taannoin maailman parhaaksi klubiksi. Vuosittaisen, maailmanlaajuisen äänestyksen parhaasta klubista järjestää maailman arvostetuin elektronisen musiikin julkaisu DJ Magazine.

DJ Mag
DJ Mag

Nykyisessä muodossaan vuodesta 1989 toiminut Space on yksi Ibizan suosituimmista ja suurimmista klubeista. Sen tanssilattioille mahtuu jopa 7.000 henkilöä. Suomalaista esiintyjää ei ole ennen Kunnaria koskaan kiinnitetty klubille koko kesäkaudeksi. Kunnarin esiintymiset tapahtuvat Clandestin presents Full On Ibiza 2014 -illoissa 1., 15. ja 29. elokuuta sekä 19. syyskuuta.

Ibizan saari on elektronisen musiikin ystäville maailman tärkein matkakohde. Saaren klubeille matkustaa erityisesti kesän sesonkikauden aikana jopa kuusi miljoonaa vierailijaa eri puolilta maailmaa. Alex Kunnari on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä DJ:stä. Hän on esiintynyt Ibizalla yli 20-vuotisen uransa aikana yli 200 kertaa. Viimeisen kahden vuoden ajan hän on ensimmäisenä suomalaisena DJ:nä isännöinyt omaa Club Colors-iltaansa saaren Es Paradis -klubilla.