Vain Starassa! Claudia Romani esittelee rohkeat kesätrendit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmassa Stara-kaupunkilehdessä haastattelussa oleva italialaissyntyinen bikinimallien supertähti Claudia Romani tunnetaan myös lempinimellä Seksikkäin futisfani. Nyt Claudia on raportoinut Miamin kevään kuumimmista trendeistä lähettämällä Staran lukijoille kuvakoosteen.

Claudia kertoi Staralle, että parhaillaan kevään ykköstrendit Miamissa ovat neonvärit, syvään uurretut kaula-aukot, korkeavyötäröiset paidat ja värikkäät korkokengät.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.