Kaaos ravintolassa! Floyd Mayweather ja T.I. rajussa joukkotappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Floyd Mayweather luetaan maailman parhaiden ja menestyksekkäimpien nyrkkeilijöiden joukkoon. Hän ansaitsee nykyisin vuodessa 170 miljoonaa dollaria nyrkkeilemällä ja oheistuotteilla, ja esittelee ökyelämäänsä aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Nyt Mayweather on joutunut erikoiseen välikohtaukseen.

YouTube
YouTube

Floyd Mayweather ja räppäri T.I. sattuivat samaan aikaan Las Vegasissa sijaitsevaan Fatburger-ravintolaan, jossa räppäri lähestyi nyrkkeilijää ja ryhtyi haukkumaan tätä, ja pian käynnissä oli äänekäs sananvaihto. Videolla kuuluu kuinka nyrkkeilijä toteaa räppärin taustatiimiin kuuluvalle ”Pidä huoli nartustasi, kusipää” viitaten räppäriin.

Seurauksena oli yllättäen raju joukkotappelu, jossa huonekalut lentelivät pitkin ravintolaa. TMZ-julkaisun mukaan T.I. olisi yrittänyt ainakin kerran lyödä Mayweatheria. Onneksi huonolla onnella, sillä yksikin isku nyrkkeilijältä olisi passittanut räppärin sairaalan teho-osastolle.