Uutuushieronta aiheuttaa monille pakokauhua – uskaltaisitko sinä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on pullollaan erilaisia hyvinvointiin liittyviä hoitoja, ja mitä ihmeellisempi hoitomuoto sen enemmän se kiinnostaa edelläkävijöitä. Nyt Filippiineillä on kuitenkin lanseerattu hoito, jota kiihkeinkään hipsteri ei välttämättä uskalla kokeilla.

YouTube
YouTube

Cebun kaupungin eläintarhassa on nimittäin nyt tarjolla käärmehierontaa, josta valtaosa ihmisistä taitaa saada rentoutuksen sijaan lähinnä pakokauhun tunteita. Hieronnassa makaavan asiakkaan päälle pinotaan nimittäin neljä suurikokoista pythonkäärmettä, joiden liikkeiden on määrä hieroa.

Eläintarha tarjoaa ainakin aluksi hoitoa ilmaiseksi, The Week uutisoi. Käärmeet painavat yhteensä yli 200 kiloa, mutta niiden koko paino ei tietenkään ole hierottavan päällä. Asiakkaan tulee kuitenkin välttää nopeita liikkeitä ja nopeaa hengitystä, eli paniikkiin ei saa joutua. Käärmeet syötetään juuri ennen hierontaa, jotta ne eivät olisi nälkäisiä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat