Miss Peppu 2014 leikkelee nämä uhkeat muodot – ällistyttävä syy paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista mediahuomiota saaneet brasilialaiset Miss Peppu -kilpailut saivat huhtikuussa jälleen uuden voittajan, kun Sao Paulossa järjestetyn finaalin voitti Rosangela Fraga. Muodokas kaunotar oli yksi kisan ennakkosuosikeista, ja hän on viihtynyt voittonsa jälkeen aktiivisesti mediassa.

Nyt Rosangela on aiheuttanut pienimuotoisen skandaalin paljastamalla, että hän aikoo mennä lähiaikoina kolmeen kauneusleikkaukseen. Operaatiot sinänsä eivät ole tulleet yllätyksenä, mutta niiden syy sitäkin enemmän. Hän nimittäin kertoi haastattelussa haluavansa tuunata itseään saadakseen pokattua jalkapallon MM-kisoista kuuluisan jalkapalloilijan tai rikkaan jalkapallofanin. Hän aikoo ottaa rasvaimun, suurentaa takapuoltaan ja poistaa alimmat kylkiluunsa näyttääksen laihemmalta. Myös silikonirinnat tulevat ilmeisesti kasvamaan.

27-vuotias brassimalli Rosangela Fraga nähtiin heti voittonsa jälkeen upeissa studiokuvissa, jotka levisivät hetkessä ympäri maailmaa. Sittemmin kaunotar julkaisi myös omia henkilökohtaisia kuviaan verkossa.