Nicole Scherzinger venytteli bikineissä – jahdin kannella Monacossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Nicole Scherzinger palasi taannoin on-off -suhteeseensa formulakuljettaja Lewis Halmiltonin kanssa. Ero kesti tällä kertaa poikkeuksellisen pitkään, mutta tuttuun tapaan pari palasi yhteen. Nyt Nicole on kuvattu Monacossa, jossa hänen miehensä osallistui eilen Monacon legendaariseen F1-kisaan.

Lewisin keskittyessä kilpa-autoiluun, ehti Nicole nautiskella auringosta Monacon satamassa sijaitsevan huvijahdin kannella. Yllättäen Scherzinger ryhtyi myös venyttelemään jalkojaan kuvaajien ikuistaessa tilanteen.

35-vuotias Nicole Scherzinger, eli Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, syntyi Havaijilla vuonna 1978. Neito oli monta vuotta Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulaja, kunnes bändi laittoi pillit pussiin. Sittemmin hän on rakentanut itselleen soolouraa ja esiintynyt TV-ohjelmissa, kuten X Factor -ohjelman tuomarina.