Phoeben täyteläinen bikinivartalo lähentelee täydellistä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodista löytyy mittaamaton määrä tähteydestä haaveilevia neitokaisia. Osa heistä saa palstatilaa turvautumalla lähinnä ulkoisiin avuihinsa, ja eräs heistä on itseään 32-vuotiaaksi väittävä yleisjulkkis Phoebe Price.

Eilen Price kuvattiin ulkoiluttamassa lemmikkikoiraansa Los Angelesin liepeillä Malibun rannalla. Asukseen hän oli luonnollisesti valinnut bikinit. Näyttävä kaunotar esitteli siis kuvaajille täyteläistä bikinivartaloaan, joka on monien mielestä upea poikkeus langanlaihojen supermallien rinnalla.

Phoebe Price on näytellyt monissa televisiomainoksissa ja vilahtanut muutamia kertoja myös televisiosarjoissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli ”Vuoden kuumin lutka 2007″. Äskettäin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.