Tätä ei usein nähdä! Merestä nousi hääjuhliin jättimäinen kuokkavieras

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hääjuhlien järjestäminen Karibialla sijaitsevien Neitsytsaarten upeissa maisemissa olisi varmasti monille rakastavaisille unelmien täyttymys. Erään pariskunnan häissä nähtiin kuitenkin vielä todellinen yllätystilanne, kun harvinainen eläinkunnan edustaja päätti vierailla paikalla kesken juhlahumun.

Reddit-käyttäjä In3 jakoi sivustolla kuvasarjan St. Croixin saarella sijaitsevalla rannalla vietetyistä hääjuhlista, jotka saivat erikoisen kuokkavieraan jättiläismäisen kilpikonnan saavuttua paikalle. Internetin asiantuntijat osasivat selventää, että kyseessä oli äärimmäisen uhanalaisen merinahkakilpikonna-lajiin edustaja.

Erikoinen hääyllätys ei kuitenkaan jäänyt tähän. Myöhemmin häävieraat huomasivat, että kilpikonnalla oli muutakin tekemistä rannalla kuin vain tervehtiä hääparia; se saapui nimittäin munimaan rantahietikolle.

– Se nousi rannalle ja alkoi kiertämään ympyrää kaivaen samalla maata. Sitten se laski munansa kuoppaan, peitti sen ja palasi mereen, In3 kuvaili uskomatonta tilannetta Reddit-sivustolla.