Linkin Park soitti huumepoliisit festaribäkkärille!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian Agoura Hilssissä vuonna 1996 perustettu Linkin Park on tehnyt useita maailmankiertueita, esiintynyt kymmenilletuhansille ihmisille sekä ansainnut itselleen maineen yhtenä maailman parhaista live-esiintyjistä. Yhtyeen kuudes studioalbumi The Hunting Party julkaistaan 17. kesäkuuta.

Linkin Parkin keulamies Chester Bennington on raitistunut alkoholisti ja hän on avoimesti kertonut kärsinneen nuoruudessaan huumeriippuvuudesta. Hän on kertonut paenneensa ongelmiaan alkoholilla ja huumeilla, kuten kipeää avioeroaan vuonna 2005. Sittemmin hän on hehkuttanut olevansa kuivilla. Nyt Linkin Park on saanut kyseenalaista huomiota huumeisiin liittyen.

Yhtyeen kanssa samaan aikaan KFMA Day -festivaaleilla Tusconissa esiintynyt Sublime With Rome -bändi on joutunut katkerasti kohtaamaan Linkin Parkin huumevastaisen politiikan. Sublime With Rome -yhtyeen laulajakitaristi Rome Tamirez on kertonut Twitterissä, että Linkin Park oli soittanut festivaalin backstagelle poliisit, koska siellä oli ollut kannabista.

– Linkin Park soitti festivaalin takahuoneeseen poliisit, koska he ovat allergisia pilvelle. Poliisit tulivat paikalle ja veivät kaikki ruohomme sillä aikaa, kun itse esiinnyimme lavalla. Raukkamaista paskaa, Rome twiittasi ärsyyntyneenä MusicFeeds-julkaisun mukaan.