Satin Circusin hitti soi jenkkisarjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen popyhtye Satin Circuksen ensimmäinen single EMMA soi Disneyn omistaman ABC Family -kanavan hittisarjassa Baby Daddy. Kanavan katsotuimman komediasarjan kolmannen kauden 18. jakso Baby Steps esitetään Yhdysvalloissa huomenna keskiviikkona 28. toukokuuta.

EMMA-kappale on jaksossa suuressa roolissa, sillä kappale kuullaan jakson lopulla montaasikohtauksessa, jossa muistellaan päähenkilö Benin lapsen varttumista.

– Se, että meidän biisi on päässyt ison jenkkikanavan suosituimpaan sarjaan tuntuu älyttömältä. Tultiin keikan jälkeen alas lavalta ja puhelimeen oli tullut maili jenkeistä, missä kysyttiin että saako ne käyttää meidän biisiä niiden ohjelmassa. Siinä kesti vähän aikaa tajuta että mitä tässä oikein tapahtuu, yhtye kommentoi.

Satin Circus teki hiljattain keikkamyyntisopimuksen Norjaan Sony Music Live Norwayn kanssa. Yhtyeen maaliskuinen kiertue Norjassa vakuutti paikallisen agentin ja seuraavaa Norjan-keikkaa on tiedossa jo kesällä. Satin Circus keskittyy kesän keikkailun lisäksi tulevan albumin tekemiseen