Suomalaisen mopoilijan shokkivideo – sivullinen hyökkäsi kimppuun

Ohhoh! · Stara.fi

Monissa maissa autojen kojelaudoilla on ollut jo pitkään kameroita, jotka kuvaavat edessä nähtäviä tapahtumia mahdollisten kolaritilanteiden selvittämiseksi. Kameratrendi on yleistynyt viime aikoina myös suomalaisten mopoilijoiden ja moottoripyöräilijöiden keskuudessa.

YouTube
YouTube

Nyt suomalaismopoilijan kypäräkamera on tallentanut poikkeuksellisen hyökkäyksen keskellä päivää. Eilen maanantaina kuvatulla videolla nähdään kuinka Helsingin Pukinmäessä kaksi mopoilijaa pysäköi ajopelinsä parkkiruutuun, ja pian sen jälkeen paikalle saapui selvästi päihtynyt nuori mies, joka halusi päästä ajamaan mopolla.

Pojat eivät antaneet mopojaan lainaan, koska mies ei ollut ajokunnossa. Hetkeä myöhemmin keskustelu ajautui käsirysyyn, jossa mies iski mopoilijaa nyrkillä.