Aviomies tatuoi peniksen päälle Tori Spellingin nimen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme äskettäin maailman rumimpia tatuointeja kuvagalleriana. Joukossa nähtiin todellisia pohjanoteerauksia aina pilalle menneistä muotokuvista kaksimielisiin hirvityksiin. Kerroimme myös aiemmin, että oman rakkaan nimeä ei kannata koskaan tautoida kehoon.

Tori Spellingin pettäjäaviomies ei ilmeisesti tiennyt sitä. Beverly Hills 90210 -sarjan tähden Tori Spellingin luksuselämä on heittänyt häränpyllyä viime aikoina. Hänen aviomiehensä Dean McDermottin uskottomuus tuli ilmi heidän yhteisen Tori & Dean -realitysarjassa.

Alunperin alkoholi- ja mielenterveysongelmissa kamppailleen Dean McDermottin kerrottiin pettäneen vaimoaan 28-vuotiaan Emily Goodhandin kanssa. Dean McDermottilla on Torin nimi tatuoituna peniksen yläpuolelle, ja hän otti tatuoinnin vain kuukausi ennen pettämistä. Asia tuli ilmi True Tori -televisiosarjan tuoreimmassa jaksossa.

Suhteita on myöhemmin kerrottu olevan enemmän. Tori Spelling ei ole reagoinut tilanteeseen tyynesti, ja nainen joutui taannoin vajaaksi viikoksi sairaalaan. 47-vuotias McDermott tylytti äskettäin Toria väittäen, etteivät onnellisesti naimisissa olevat miehet petä vaimojaan. Yhteinen realityohjelma on saanut pariskunnan riitelemään yhä enemmän. Julkkispari avioitui vuonna 2006 ja heillä on neljä lasta.