Kaason puhe vailla vertaa – räppäsi Vanilla Icen tahtiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni varmasti muistaa netissä suursuosiota nauttineen verkkovideon, jolla bestman järjesti puheen sijasta näyttävän esityksen Britney Spearsin Work Bitch -kappaleen tahdissa tanssien. Nyt vuoronsa saa räppäri Vanilla Icen jalanjäljissä kulkeva kaaso.

YouTube
YouTube

Monet kunniatehtävän saaneet kaasot ja bestmanit painivat parhaillaan tiukan tehtävän edessä – kuinka pitää puhe morsiusparille ja vieläpä siten, että se olisi varmasti ikimuistoinen? Kaason tehtävään valittu Kelly Farace päätti suorittaa puheen räppäämällä ystäviensä Emilyn ja Joshin häissä. Nainen oli soveltanut suositun hittibiisi Ice Ice Babyn sanoitukset uusiksi ja veti potin kotiin. Hän onnitteli paria tavalla, joka varmasti jää jokaisen juhlavieraan mieleen.

Kaason puhe oli sopivan viihteellinen, mutta ei kuitenkaan liian yliampuva. Häissä voi korvata puheen vaikkapa näyttämällä videon juhlakalun polttareista. Vinkkinä kerrottakoon, että videosta kannattaa tehdä kaksi versiota, joista toinen soveltuu lapsille ja vanhuksille, ja toinen on sensuroimaton ja rehellinen.