Snoop Dogg ja Seth Rogen pilvessä – kommentoivat suosikkisarjaansa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg tunnetaan nykyisin myös nimellä Snoop Lion ja Snoopzilla. Artisti tekee Snoopzilla-nimellä funk-pohjaista musiikkia, ja käyttää Snoop Lion -nimeä tehdessään reggae-tyylistä materiaalia. Nyt mies tähdittää tuoretta nettivideota yhdessä Seth Rogenin kanssa.

YouTube
YouTube

Näyttelijä ja muusikko kertaavat astetta erikoisemmalla videolla suosikkisarja Game of Thronesin juonenkäänteitä. Poikkeavan videosta tekee se, että BuzzFeedin mukaan kaksikko poltteli kannabista ennen videon kuvaamista. YouTube-videolla on myös nähtävissä Snoop Doggilla savuava sätkä. Kaksikko pohtii hauskalla videolla muun muassa sarjassa nähtävien tummaihoisten hahmojen lukumäärää.

Snoopzillan ja Dam-Funkin 7 Days of Funk -yhteislevy ilmestyi 10. joulukuuta. Toistaiseksi on epäselvää, tuleeko räppäri käyttämään Snoopzilla-nimeä myös jatkossa. Suomeen tulevana kesänä Blockfesteille saapuva mies on tehnyt viime aikoina runsaasti yhteistyötä lukuisten eri tyylilajeja edustavien artistien, kuten Miley Cyrusin, Eddie Murphyn ja Rita Oran kanssa.