Harry Styles sikaili – veti Piers Morganilta housut alas yleisön edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

One Direction -yhtyeestä maailmanmaineeseen singahtanut kiiltokuvapoika Harry Styles on valloittanut monien teinityttöjen sydämiä charmikkaalla olemuksellaan. Huumekohun keskiöön nyt joutuneen yhtyeen keulahahmo on nyt toilaillut hauskalla tavalla jalkapallo-ottelussa.

YouTube
YouTube

Harry Styles oli monien muiden julkkisten tavoin mukana hyväntekeväisyyden nimissä järjestetyssä ottelussa, jossa pelasi myös televisiotähti Piers Morgan. Harry hauskutti nuoria fanejaan vetämällä yllättäen Morganilta housut alas pelikentän laidalla.

Harry Stylesin kerrottiin taannoin turvautuneen paremman ihon saamiseksi muinaisiin japanilaisten Geishojen suosimiin menetelmiin. Mies on nimittäin hieronut kasvoihinsa ihoa parantava linnunkakkaa. Parikymppinen poppari käytti töhnää erityisesti ennen maailmankiertuetta päivittäin. Daily Starin mukaan hän on kärsinyt iho-ongelmista jo vuosia.