Panssarivaunuja kuljettava juna törmäsi rekkaan – katso kumpi voitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Junaonnettomuudet ovat aina ikäviä tapahtumia, tuli niissä henkilövahinkoja tai ei. Nyt ABC30-televisiokanava on saanut haltuunsa autoilijan sattumalta kuvaaman videon, jossa rekka jäi jumiin tasoristeykseen juuri kun juna oli lähestymässä sitä suurella nopeudella.

YouTube
YouTube

1,5 kilometriä pitkän junan lasti oli poikkeuksellisen raskas, sillä se kuljetti panssarivaunuja. Kalifornian Chowchillassa kuvatulla videolla nähdään ja kuullaan miten juna soittaa torveaan yrittäen saada hätistettyä junaa tieltään. Se ei kuitenkaan auttanut, ja seurauksena oli vääjäämätön törmäys. 18-renkainen rekka jäi turmassa selvästi kakkoseksi, kun juna katkaisi rekan kahtia kuin lyijykynän. Kukaan ei loukkaantunut.