Selena Gomezilla todettiin vakava sairaus – ura vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja ja entinen Disneyn teinitähti Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa raskaushuhujen, vieroitushoidon ja sairastelun ansiosta. Nyt laulajan isoisä Ricardo Gomez on paljastanut In Touch Weekly -lehdelle, että Selena sairastaa punahukkaa, eli Systeemistä lupus erythematosusia.

Kyseessä on krooninen autoimmuunisairaus. Harvinaisessa SLE-sairaudessa elimistön punasolut hyökkäävät myös elimistön omia terveitä kudoksia vastaan, ja tauti alkaa noin 15 – 25 vuoden iässä. Tautia sairastavan tila voi muuttua hyvin paljon eri päivinä. Valtaosa sairastuneista elää normaalin elämän, mutta muiden sairauksien yhteydessä autoimmuunisairaus voi olla hengenvaarallinen.

Vielä ei ole tiedossa tuleeko sairaus vaikuttamaan Selenan uraan poptähtenä tai näyttelijänä. Laulaja perui taannoin maailmankiertueensa yrittääkseen päästä rauhassa takaisin raiteille. Nyt perumisen syyksi epäillään sairautta.

Viime viikolla näyttelijäkaunotar jakoi bikinikuvansa ohessa voimaannuttavan viestin, jossa hän ilmoitti uusien tuulien puhaltavan elämässään. Selena Gomez ilmoitti taannoin keskittyvänsä nyt täysillä uraan ja jättävänsä bailuelämän taakseen. Hän katkaisi välit Kendall ja Kylie Jenneriin, sillä pelkäsi saavansa heiltä liikaa huonoja vaikutteita.