Mitkä muodot! Angelina Jolien uhkea etumus pysäyttävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet Brad Pitt ja Angelina Jolie lukeutuvat maailman tunnetuimpiin näyttelijäpariskuntiin. Elokuvien Vuosi nuoruudestani, Puhallettu 60 sekunnissa ja Lara Croft: Tomb Raider myötä läpimurtonsa tehnyt näyttelijätär nähdään ensi kesänä valkokankaalla Maleficent – Pahatar -elokuvassa.

Angelina Jolie nousi otsikoihin viime vuonna vuonna rintaleikkauksien takia, kun hän poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Sittemmin hän oli jonkin aikaa poissa julkisuudesta. Eilen hänet kuvattiin miehensä Brad Pittin kanssa Maleficient-elokuvan ensi-iltajuhlissa Hollywoodissa. Tumman kaunottaren rintamus varasti kuvaajien huomion. Otokset osoittavat, että rintojen poistaminen ei vaikuta mitenkään supertähden ulkoiseen olemukseen.

Angelina Jolie nousi talouslehti Forbesin listan eniten tienaavaksi näyttelijänaiseksi tienattuaan vuoden aikana 33 miljoonaa dollaria.