Anna Abreu julkaisi tänään viidennen studioalbuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Anna Abreun tänään julkaistua V-albumia on tehty kaikessa rauhassa parin vuoden ajan. Levyn tuottajina ovat toimineet Jonas W. Karlsson, Jarkko Ehnqvist ja Hank Solo. Kappaleita albumille ovat tuottajakolmikon lisäksi kirjoittaneet muun muassa Ace Wilder, MGI ja Amanda Wilson.

Levyllä vierailevat tanskanlainen supertähti Christopher sekä räppäri Gracias. V-albumin ensimmäinen singlelohkaisu Ra-ta ta-ta on noussut radioiden neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeeksi. Hannu Aukian ohjaaama Ra-ta ta-ta -musiikkivideo on kerännyt jo lähes 900.000 katselukertaa YouTubessa.

Annan levyn julkaisua juhlitaan Tavastialla keskiviikkona 4. kesäkuuta. Kesällä Anna nähdään esiintymässä esimerkiksi Radio Aallon Helsinki-päivän konsertissa Kaisaniemessä, Ruisrockissa ja The Voice Juhannus -festareilla. Emma-palkitun Annan aiempia albumeita on myyty lähes 200.000 kappaletta.