Popkaunottarella upea vartalo – bikinipeppu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Eliza Doolittle julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2010. Tänä vuonna levy sai jatkoa In Your Hands -albumilla, joka näki päivänvalon 14. lokakuuta. Eliza on käynyt myös Suomessa, mistä hän kertoikin taannoin Staran haastattelussa.

Skandinaavinen kylmyys oli 25-vuotiaalle artistille liikaa, vaikka hän piti ihmisistä. Nyt Eliza on ikuistettu Suomen kelejä lämpimämmissä olosuhteissa Miami Beachilla, jossa hän pulahti uimaan yhdessä miesystävänsä kanssa.

Eliza Doolittle kertoi taannoin Evening Standard -lehdelle kasvuvuosistaan teatteriperheessä. Hänen isänsä on teatteriohjaaja ja käsikirjoittaja John Caird ja äiti musiikkiteatterinäyttelijätär ja taiteilija Frances Ruffelle. Poppari ei halunnut uransa alussa puhua perheestään, koska halusi menestyä omin avuin.