Popkaunottarella upea vartalo – bikinipeppu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Eliza Doolittle julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2010. Tänä vuonna levy sai jatkoa In Your Hands -albumilla, joka näki päivänvalon 14. lokakuuta. Eliza on käynyt myös Suomessa, mistä hän kertoikin taannoin Staran haastattelussa.

Skandinaavinen kylmyys oli 25-vuotiaalle artistille liikaa, vaikka hän piti ihmisistä. Nyt Eliza on ikuistettu Suomen kelejä lämpimämmissä olosuhteissa Miami Beachilla, jossa hän pulahti uimaan yhdessä miesystävänsä kanssa.

Eliza Doolittle kertoi taannoin Evening Standard -lehdelle kasvuvuosistaan teatteriperheessä. Hänen isänsä on teatteriohjaaja ja käsikirjoittaja John Caird ja äiti musiikkiteatterinäyttelijätär ja taiteilija Frances Ruffelle. Poppari ei halunnut uransa alussa puhua perheestään, koska halusi menestyä omin avuin.

Uusimmat