Lehti Kimin ja Kanyen häistä: ”Kaksi idioottia meni naimisiin – seksivideotähti ja egoisti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian otti viime viikonloppuna virallisesti käyttöön nykyisen aviomiehensa Kanye Westin sukunimen. Kanye kuvaili häiden olleen yksi historian merkittävimmistä tapahtumista, koska hänen perheensä edustaa maailman vaikutusvaltaisimpia ihmisiä. Kanye West käytti hääjuhlat hyödykseen ja mies piti 200 vieraalle yli 20 minuutin puheen.

Kanye hehkutti puheessaan erityisesti vaikutusvaltaisia Kardashianeja, jotka ovat miehen mukaan kuin suuri ja menestyvä yhtiö. Kaikki eivät ole Kanyen kanssa samaa mieltä hänen perheensä statuksesta. Medioiden vastaanotto hääuutisiin on ollut vaihtelevaa, mutta New York Post lyö kaiketi pohjat. Lehti ei julkaissut häistä kuin yhden pienen uutisen marginaalin palstalla, ja senkin hyvin alentavaan sävyyn.

Uutisessa kerrotaan tylsistyneeseen sävyyn kahden typeryksen menneen naimisiin Italiassa lauantaina. Lehtijuttu on noussut nopeasti myös muiden lehtien palstoille. Hääjuhlat tulivat maksamaan useamman miljoonan pariskunnalle, ja heiltä upposi pelkästään ilotulituksiin 200.000 dollaria. Monien yllätykseksi miehen paras ystävä Jay Z jätti häät väliin vaimonsa Beyoncen kanssa, eikä Kimin veli Rob osallistunut seremoniaan. Westin tuore pariskunta viettää häämatkaansa Irlannissa ilman North-tyttöään.