Eva Longorian rohkeassa asussa ikkuna rintamukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Täydelliset naiset -sarjasta tunnettu latinotähti Eva Longoria on seurustellut useaan otteeseen itseään nuorempien miesten kanssa. 39-vuotias nainen erosi viime vuonna toyboystaan Ernesto Arguellosta. Sittemmin hän on viettänyt pääosin hiljaiseloa otsikoista.

Eva Longoria vierailee parhaillaan Cannesin elokuvajuhlilla, jossa hän on varsin suosittu kohde valokuvaajille. Näyttelijättären yllä nähtiin Foxcatcher-elokuvan ensi-illassa erikoinen asuste. Se peitti hänen vartalonsa muuten, mutta tarjosi kurkistusaukon rintaliivit kotiin jättäneen tähden toiseen rintaan.

Splash
Splash
Splash
Splash

Eva Longoria on ainoa nainen, joka on päässyt Maximin kuumimpien naisten listan kärkeen kahdesti. Hän oli kärkisijoilla vuosina 2005 ja 2006. Hän on myös seksikkyyskisan vanhin voittaja. Longoria on paljastanut haastatteluissaan erään seikan, josta monet yllättyvät naisen tavatessaan. Monikaan ei tiedä, että Longoria on todellisuudessa koti-ihminen, eikä välttämättä viihdy pakkelit kasvoillaan normaalioloissa. Eva Longoria valittiin Maxim-miestenlehden Vuoden 2014 naiseksi.