Pelottava näky? Pikkupojan Predator-naamiaisasu vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naamiaisasuissa näkyy vuosittain kulloisinkin pinnalla olevat populaarikulttuurin hitit ja ilmiöt. Ajankohtaisten teemojen lisäksi monet ilmiöt kantavat vuosikymmeniä ilman hypeäkin. Nyt videolla nähdään eräs pikkumies, joka jatkaa Predatorin perinteitä.

YouTube
YouTube

Comic Con -messuilla kuvattu pikkumies oli todennäköisesti koko tapahtuman nuorin pukeutuja. Tai ainakin nuorin näin tyylikäs ja ehkä jopa hieman pelottavakin näky. Aika näyttää uskaltavatko perheen pienimmät ottaa tästä miehestä mallia tulevinakin vuosina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat