Taapero karkasi oven koiraluukusta – perheen koira auttoi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa koiria varten ulko-oviin kiinnitettävät koiraovet ovat äärimmäisen harvinaisia, sillä talvipakkasella sellainen aiheuttaa katastrofaalisen lämpöhukan. Tilanne on kuitenkin täysin toinen lämpimissä maissa, joissa myös lapset kiinnostuvat usein kovasti koiran omasta ovesta.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdään parivuotias tyttöraapero on päättänyt tutustua lähemmin oven koiraluukkuun ja kokeilla josko siitä pääsisi pakenemaan asunnosta ulos. Onnistuihan se, ja kaiken lisäksi oman lemmikkikoiran suosiollisella avustuksella, sillä karvatassu tuli ja työnsi tyttöä ylos reiästä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat