Tänään TV:ssä: Huippusarja palaa MTV-kanavalle – esitetään lähes USA:n tahtiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin huippusuosion saanut televisiosarja 24 on ollut jo vuosia tauolla, ja sarjasta oli pitkään tekeillä myös elokuvaversio. Nyt miljoonat fanit ovat saaneet aiheen riemuun, tänään sunnuntaina hittisarja palaa televisioruutuihin Suomessa – lähes Yhdysvaltojen ensi-illan tahtiin.

24: Live Another Day -tuotantokaudella Jack Bauer pelastaa maailman Lontoossa. Vuosien tauosta huolimatta uudella tuotantokaudella on mukana runsaasti aikaisemmilta kausilta tuttuja tähtiä. Ohessa muutamia paparazzikuvia sarjan kuvauksista.

24-televisiosarjan ensimmäinen tuotantokausi nähtiin Yhdysvalloissa vuonna 2001, ja edellisen kerran sarjan uusia jaksoja esitettiin Yhdysvalloissa 24. toukokuuta 2010. Hittisarja on ollut peräti 73 kertaa ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi. Sarjan kahdeksannesta kaudesta yksin Kiefer Sutherland sai seitsemän ehdokkuutta, joista yksi Emmy-palkinto päätyi hänelle.