Näin fani päätyi laulajaksi supertähden hittiin – katso hiuksianostattava video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu EDM-konemusiikkitähti Deadmau5 saapuu ensi kesänä Suomeen esiintymään Weekend Festival -tapahtumassa. Deadmau5, oikealta nimeltään Joel Thomas Zimmerman, tunnetaan monista hiteistään, joista yksi on The Veldt. Nyt kappaleen hauska taustatarina on päätynyt julkisuuteen.

YouTube
YouTube

Deadmau5 on julkaissut YouTubessa videon, jossa nähdään miehen reaktiot hänen kuullessaan ensimmäisen kerran The Veldt -kappaleensa vokaalit. Deadmau5:n fani Chris James oli työstänyt itsekseen esimerkkivokaalit valmiisiin taustoihin ja lähettänyt ne artistille Twitterin välityksellä.

Deadmaun studiokamera kuvasi miten mies reagoi kuullessaan vokaalit ensimmäisen kerran. Siltä istumalta oli nimittäin päivänselvää, että Chris James laulaa vokaalit. Artisti toteaa odottaneensa kaikkea muuta kuin hyvää kappaletta, koska oli viime aikoina saanut vain huonoja demoja.

Suureen hiiren päähän keikoilla pukeutuva DJ-tuottaja Deadmau5 on haluttu esiintyjä ympäri maailman, ja hänen tuotantohistoriansa sisältää omien soolokappaleidensa lisäksi lukuisia yhteistuotantoja. Hänen suurimpiin hitteisinsä lukeutuvat muun muassa Ghosts N Stuff ja The Veldt.