Mari Valosaari toiseksi kansainvälisessä kisassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinikaunotar Mari Valosaari on menestynyt viime vuosina upeasti kansainvälisissä kilpailuissa. Taannoin hän oli mukana bikiniammattilaisten MM-kilpailuissa, ja lisäksi oli ensimmäinen suomalainen, joka on päässyt kilpailemaan bikiniluokassa ammattilaistasolla. Eilen tuli tuorein saavutus.

marivalosaari01062014a

Eilen Mari tuli Italian Riminillä järjestetyissä kansainvälisissä Bikini Fitness -kilpailuissa upeasti toiseksi. Valmentaja ehti jo suositella jättämään kilpailut väliin, mutta tuore perheenäiti päätti kuitenkin nousta lavalle. Tulos oli lopulta upea.

– Huikeeta! Toinen sija irtosi pitkien sarjassa! Olen super tyytyväinen tulokseen, Mari Valosaari kommentoi tulosta Staralle.

Mari Valosaari on menestynyt fitness-kilpailuissa erittäin hyvin sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. Hän kilpaili taannoin Torontossa bikiniluokassa ammattilaistasolla ja hänet on valittu myös Miss Bikini Americaksi. Taannoin Valosaaren perhe sai esikoisensa, joten Mari on nykyisin ahkerasti kuntosalilla rehkivä fitness-perheenäiti. Nykyisin Valosaaren arkeen kuuluu perhe-elämää ja kuntoilua.

marivalosaari01062014b