Turvaseksi mullistuu – uutuuskondomi peittää peniksestä vain terskan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksi on yksi tärkeimmistä ihmisen perustarpeista, mutta siitä huolimatta alalla on nähty järkyttävän vähän tuotekehitystä viimeisten sadan vuoden aikana. Turvaseksiin on käytetty kondomia jo 1800-luvulta saakka, joskin nykyisenkaltaisen tuotteen sijaan kondomin virkaa ajoi aikoinaan vaikkapa nahkapala.

YouTube
YouTube

Nyt alalle on viimeinkin tullut uusia tuulahduksia ensimmäisen kerran sitten lateksikondomin keksimisen. Amerikkalainen elokuvatuottaja Charles Powell on kehittänyt uudenlaisen kondomin, G-Capin, joka peittää peniksestä ainoastaan terskan.

Muu osa peniksestä voi harrastaa seksiä kuten ilman ehkäisyä. Uutuustuotteen käyttö tosin vaikuttaa esittelyvideon perusteella vielä melko hankalalta, sillä kondomi koostuu kahdesta eri osasta. Tuote muistuttaa eräänlaista peniksen pään peittävää kypärää, ja sen kerrotaan pitävän siemenneste visusti sisällään.