Tässä se on! Instagramin kaikkien aikojen suosituin kuva

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediapersoona Kim Kardashian on nykyään Kim West. Hänellä on sama sukunimi kuin tuoreella aviomiehellään Kanyella ja tyttärellään Northilla. Parin häitä juhlittiin hiljattain Italian Firenzessä, ja juhlasta on saatu hyvin vähän kuvia julkisuuteen.

Vieläkin tyttönimeään Instagram-kuvapalvelussa käyttävä Kim julkaisi noin viikko sitten hääkuvansa koko maailman katsottavaksi. Upea otos näyttää hyvin kurvittaren valkoisen pitsihääpuvun ja ruusujen täyttämän taustan. Kim ja Kanye suutelee kuvassa ensimmäistä kertaa avioparina.

Kuva on nyt saanut kunnian olla kaikkien aikojen pidetyin kuva Instagramissa, sillä 2,11 miljoonaa käyttäjää on ilmaissut tykkäävänsä otoksesta. Kuva rikkoi muun muassa Instagramin kuninkaaksikin aiemmin tituleeratun Justin Bieberin kuvan, jossa hän halasi Selena Gomezin kanssa. Kim ja Kanye rikkoi yhteiskuvallaan ennätyksiä jo aiemmin keväällä, kun heidän tähdittämä Vogue-lehden kansi myi irtonumeroita 400.000 kappaleen verran.