Takaisku! 18-vuotias Kardashianien mallikaunotar jättää perheen realitysarjan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner toivoo pääsevänsä Victoria’s Secret -luksusbrändin malliksi. Unelma ei välttämättä ole kovin kaukana tähden ulottuvilta. Neitokainen nähdään tässä kuussa Ranskan Voguen sivuilla.

18-vuotias brunette on nyt kertonut E! Newsille tahtovansa keskittyä urallaan mallina olemiseen. Hän aikoo muun muassa jättää Rikkaat Kardashianit -realityohjelman pois elämästään. Tämä jos mikä on ainakin Vogue-lehden päätoimittaja Anna Wintourin mieleen, sillä naisen tiedetään yleisesti paheksuvan realityohjelmia. Voguessa esiintyminen on yksi Kendall Jennerin pitkäaikaisimmista toiveista, ja hän pääsi sivuille intensiivississä mallikuvissa.

Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Hänet on nähty Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja samaisen merkin kuvissa poseerannut Candice Swanepoel siirtyi sittemmin Victoria’s Secretin talliin. Neitokaisen ulkoista habitusta on ylistetty useissa medioissa. Hän seurusteli taannoin kolme kuukautta One Direction – poppari Harry Stylesin kanssa.