Miley Cyrus perui alastomuuspuheensa: ”En tarkoittanut sitä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohuttu näyttelijä-laulaja Miley Cyrus vieraili eilen Suomessa, jossa hän villitsi tuttuun tapaansa yleisön esiintymällä äärimmäisen niukoissa asuissa. Stara kävi tapaamassa laulajaa taannoin Lontoossa, ja siellä hän pyörsi viimevuotiset puheensa alastomuuden ja seksikkyyden yhteydestä

Splash
Splash

Viime vuonna Miley kertoi Elle-lehden haastattelussa, että hänen mielestään todellisen tähden ei tarvitse riisua vaatteitaan ollakseen seksikäs. Sittemmin juuri Miley on kuitenkin itse tullut tunnetuksi esiintymällä ja poseeraamalla toistuvasti lähes alastomana.

– Minusta sitä voi tulla paljon kuuluisammaksi paljastamalla tissinsä, joten se olisi paljon parempi ajatus. Minusta alastomana tai ei… Sanoinko tosiaan noin? Olipa tyhmästi sanottu. Voi olla, että olin 14-vuotias ja toistin jotain mitä äitini oli minulle kertonut. En tarkoittanut sitä. Voi olla, että en halunnut tehdä haastattelua ja sanoin mitä he halusivat päästäkseni taas ystävieni luokse, Miley Cyrus kertoi Staralle Lontoossa.

Splash
Splash
Splash
Splash