Orava jäi liikkuvan karusellin kyytiin – ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eläimet jäävät aina silloin tällöin jumiin hieman erikoisiin paikkoihin. Usein kyseessä on ihmisen kokoama rakennelma, jonne eläin on eksynyt vahingossa. Nyt maailmalla naurattaa karusellin kyytiin päätynyt orava. Eläin oli mitä ilmeisemmin kiivennyt huvipuistolaitteeseen sen oltua vielä paikoillaan.

YouTube
YouTube

Laitteen käynnistyttyä orava ei nähnyt enää muuta ratkaisua tilanteelleen kuin vain pitää tiukasti kiinni. Petsami-nimisen käyttäjän julkaisema YouTube-video on sittemmin herättänyt keskustelua siitä, onko orava peloissaan vai innoissaan erikoisen kyydin seurauksena.

Oli tilanne sitten mikä tahansa, orava makaa rauhallisesti laitteen katonrajassa sen pyörimisen aikana. Viime vuonna julkaistu video on lähtenyt jälleen leviämään netissä muun muassa Reddit ja BuzzFeed-sivustoilla. Karusellin kyydissä kulkeva orava on siis asia, joka jaksaa naurattaa vielä vähänkin ajan päästä.