Kylmä vesi yllätti Abigail Clancyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamourmalli Abigail ”Abbey” Clancy on monille suomalaisillekin tuttu näky vähäpukeisista kuvistaan. Toisinaan mallikaunotar on esiintynyt kuvissa myös täysin ilkosillaan. Brittimiehet rankkasivat mallin muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon.

Parhaillaan Abbey on lomailemassa julkkismiehensä Peter Crouchin kanssa Las Vegasissa, jonka paahtavaa hellettä hän pulahti välillä pakoon hotellin uima-altaaseen. Sen vesi oli kuitenkin kuvien perusteella melkoisen kylmää.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä. Abbey Clancy on viime aikoina työskennellyt Ultimo-vaatemerkin mainoskasvona.