Ammattikeilaaja näyttää temppumallia – älä kokeile näitä itse

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Australialainen ammattikeilaaja Jason Belmonte on jo jonkun aikaa lukeutunut maailman menestyneimpien keilaajien joukkoon. Lukuisia kansainvälisiä kilpailuja voittanut keilaaja tähdittää nyt huikeaa videota, jolla hän esittelee erilaisia osaamiaan keilaustemppuja.

YouTube
YouTube

Hauska videokooste on toteutettu yhdessä Dude Perfect -videobloggaajien kanssa. Videolla Belmonte esimerkiksi näyttää, kuinka erilaisilla ja näyttävillä tavoilla kaadon oikein voikaan tehdä. Pojat siirtyvät keilahallista myös ulkoilmaan tyhjään skeittipuistoon.

Ei olekaan ihme, että lapsesta asti keilannut Belmonte on menestynyt urallaan niin hyvin. Mies näyttää videolla, että temppu kuin temppu onnistuu häneltä mennen tullen. Huikeaa YouTube-videota on käyty ihailemassa lyhyen ajan sisällä jo lähes 250.000 kertaa.