Ällistyttävä tilanne videolle – hai kerjäsi silityksiä sukeltajalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisillä saattaa olla käsitys, että kaikki hait ovat vaarallisia ja ne voivat hotkaista uimarin yhdellä suupalalla kitaansa. Hailajeja on olemassa 368 kappaletta, ja kaikki niistä ei suinkaan ole ihmiselle vaarallisia. Tämän todistaa myös tuore video, jolla sukeltaja silittelee huomionkipeää haikalaa.

YouTube
YouTube

Cristina Zenato on hainkäsittelyn ammattilainen. Nyt videolla nähdään, kuinka nainen viettää veden alla aikaansa tiikerihain heimoon kuuluvan Carribean reef shark -lajia edustavan yksilön kanssa. Zenato kutsuu hain syliinsä kuin koiran ja silittää sen jälkeen rustokalan päätä. Hai näyttää olevan suorastaan hellyydenkipeä tunkiessaan itseään sukeltajan syliin.

Video on kuvattu Bahamalla. Kerroimme äskettäin pelottavasta kuvasta, jossa vedessä olevan kajakin perässä uiskenteli valtava valkohai. Valokuvaaja tallensi tilanteen Etelä-Afrikan kärjen läheisyydessä. Haiden ruokavaliot vaihtelevat lajeittain, mutta lähes kaikki hait ovat lihansyöjiä.