Kunnanhallitus päätti: ”Tommi Läntinen on suosittu artisti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulaja Tommi Läntinen ei ole viime vuosina onnistunut saavuttamaan kovinkaan suurta menestystä, mutta kulta-aikoinaan hän onnistui saamaan useita kappaleita hittilistojen kärkikahinoihin.

Nyt Savon Sanomat uutisoi Pielaveden kunnanhallituksen päättäneen, että Tommi Läntinen on suosittu artisti. Lehti on saanut haltuunsa eilen järjestetyn kunnanhallituksen kokouksen pöytäkirjan, jonka kohdassa 183 asia vahvistettiin. Pöytäkirjassa todetaan, että satamaravintola Laivurin anniskelualuetta voidaan tilapäisesti laajentaa 26. heinäkuuta, koska ravintolassa esiintyy ”suosittu artisti Tommi Läntinen”.

Ravintola Laivuri kertoo verkkosivuillaan olevansa Pielaveden kuumin kesäpaikka. Viime viikonloppuna anniskelualuetta ei laajennettu, kun ravintolassa esiintyi duo Jaska & Paska. Ensi viikonloppuna lavalle nousee Noora.

54-vuotias Tommi Läntinen nousi alunperin tähdeksi Boycott-yhtyeen riveistä, ja hän teki 90-luvun alkupuolelta saakka menestyksekästä soolouraa. Läntisen tunnetuimpia hittejä ovat esimerkiksi Via Dolorosa ja Syvälle sydämeen sattuu. Taannoin Tommi Läntisen uran parhaista hiteistä tehtiin kooste, joka julkaistiin YouTubessa. Kyseessä on kuitenkin hieman poikkeuksellinen kooste, sillä siinä Läntisen parhaat kuullaan kaikki samalla kertaa.