Uskomaton näky! Lampaat ottivat yhteen jalkapallopelissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian Brasiliassa käynnistyvät jalkapallon MM-kilpailut ovat saaneet lajin uskollisimmat fanit valmistautumaan huumaan jo kuukausien ajan. Vaikka jalkapallointoilijat eivät pääsisikään paikan päälle seuraamaan otteluita oheisohjelmineen, voivat he järjestää kilpailujen teemalla runsaasti tapahtumia kotikonnuilla.

YouTube
YouTube

Associated Press -uutistoimisto on julkaissut hauskan videopätkän jalkapalloa pelaavista lampaista. Kolumbialaisen kylän asukkaat ovat järjestäneet ottelun siten, että vastakkain ovat Kolumbia ja Brasilia. Pelikentällä pallon perässä juoksevat lampaat on puettu asianmukaisesti jalkapallopelaajien näköiseksi.

Lampaat eivät kuitenkaan tee maaleja itekseen, vaan niiden rinnalla juoksee myös muutama ohjaaja. Etenkin pikkuyleisö on varmasti innoissaan lajista. Vaikka lammasjalkapallo ei ole vielä virallinen eläinurheilulaji, on maailmassa jo muita kovan luokan lajeja eläimille. Esimerkkinä mainittakoon hevourheilulajit ja kameliravit.