Mansen Kiekkokarnevaali kokoaa viihde- ja urheilumaailman tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkät perinteet hyväntekeväisyys- ja viihdetapahtumien järjestämisestä omaava legendaarinen Mansester Broilers palaa maailmankartalle uuden sukupolven johtamana yhdessä alkuperäisten Broilers-jäsenten tukemana. Suunnitelmissa on hyväntekeväisyystapahtuma Tampereelle.

Mansester Broilers järjestää lauantaina 9. elokuuta Tampereen Hakametsän jäähallissa koko perheen hyväntekeväisyysjääkiekkotapahtuman, Mansen Kiekkokarnevaalin, jossa Mansester Broilers kohtaa legendaarisen Pietarinkadun Oilersin.

Urheilu- ja viihdemaailman tähtiä vilisevän Mansen Kiekkokarnevaalin tuotto ohjataan lyhentämättömänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenklinikalle ja Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Mansester Broilersin puuhamies Ville Kolppanen on innoissaan Broilersin uudesta aikakaudesta ja odottaa suurella mielenkiinnolla kesän huipentavaa kiekkotapahtumaa.

– Tämä projekti laitettiin helmikuussa liikkeelle. Oltiin kaveriporukalla saunomassa ja mietittiin, että mitähän fiksua voisimme keksiä. Kaukisen Jerryn isä on Broilersin perustajajäseniä ja Broilersin historian tuntien idea järjestää hyväntekeväisyystapahtuma ja kerätä varoja lasten hyväksi kuulosti hienolta haasteelta ja mahdollisuudelta tehdä jotain konkreettista hyvää.

Jääkiekkoilija Olli Palola on mielissään siitä, että Broilers on järjestää lasten ja nuorten hyväksi tällaisen tapahtuman, johon oli helppoa lähteä mukaan auttamaan.

– Huikeata olla mukana tällaisessa koko Tampereen tapahtumassa lasten ja nuorten hyväksi. Näitä vastaavanlaisia tapahtumia on harvoin ja toivon, että mahdollisimman moni lähtee tapahtumaan mukaan tuomaan oman kortensa kekoon, kertoo Palola.