Jalkapallon MM: Prostituoiduille kielikylpyjä asiakaspalvelun parantamiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilian Rio de Janeirossa on pian alkamassa jalkapallon MM-kilpailut, ja tapahtuman odotetaan houkuttelevan paikalle yli puoli miljoonaa kisaturistia. Sen lisäksi, että rikollisliigat hierovat käsiään yhteen helpon rahan toivossa, ovat myös maksulliset naiset aktioituneet jalkapallokilpailujen lähestyessä.

Kerroimme taannoin, että Brasiliaan on matkaamassa tuhansia naisia ympäri Etelä- ja Pohjois-Amerikkaa. Osa ilotytöistä suuntaa pelipaikoille jopa Hollannista saakka. Koska prostituutio on laillista Brasiliassa, ovat paikalliset maksullisia naisia edustavat yhdistykset aloittaneet oman maan tyttöjensä valmennuksen megatapahtumaa varten.

UK Metro -lehti kertoo, että yhdistys järjestää jäsenilleen englannin kielen kursseja, jotta naiset oppivat ammattisanastonsa myös ulkomaalaisia asiakkaita varten. Ilotytöille opetetaan muun muassa diilien sopimista sekä sensuelleja lauseita ja fetisseihin liittyviä sanoja. Jalkapallon MM-kilpailut käynnistyvät 12. kesäkuuta.