Sofia Ruusilan selfiekuvissa muodot pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitnesskaunotar Sofia Ruusila-Nousiainen tuli aikoinaan monille tutuksi voitettuaan vuonna 2010 Miss Helsinki -tittelin. Taannoin kerroimme, että amerikkalaistähti Soulja Boy pyysi Sofiaa mukaan musiikkivideolleen.

Sofia jakaa itsestään auliisti näyttävää kuvamateriaalia erityisesti Instagramissa. Nyt joukoon on päätynyt myös muutamia otoksia, joissa Sofia poseeraa selfie-kuvissa poikkeuksellisen vähissä vaatteissa.

Taannoin Sofia voitti merkittävän kansainvälisen palkinnon, eli Budapestissä järjestetyssä kilpailussa WABBA-liiton Miss Model -kilpailun maailmanmestaruuden. Vuonna 2010 Sofia oli Googlen hakutilastoissa eniten suosiotaan kasvattanut suomalainen julkisuuden henkilö. Sofia kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011 ja seuraavana vuonna pariskunta meni naimisiin. Parin suhdetta saatiin jännittää aikoinaan myös Big Brother -ohjelmassa.

20140307-201552.jpg