Voi pyhä lehmä! Jättihampurilainen sisältää 17 eri lihalaatua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme vuosien varrella kertoneet lukuisista hampurilaisista ja muista herkuista, jotka ovat olleet poikkeuksellisen suurikokoisia ja rasvapitoisia. Näiden herkkujen syöjiä on jopa menehtynyt, joten ne eivät ole mikään leikin asia.

holycowburger04062014

Nyt esittelyvuorossa on tuorein massiivinen hampurilainen, joka aiheuttaa usein nautittuna upean makuelämyksen sijaan todennäköisesti monenlaisia terveysongelmia. Herkku on nimeltään The Holy Cow, eli Pyhä Lehmä, ja se sisältää yhdessä valtavassa paketissa peräti 17 erityyppistä lihaa.

Yhdysvaltojen sijaan se on brittiläistä alkuperää ja kehitetty Manchesterissa sijaitsevassa Leeds and Reds True BBQ -ravintolassa isänpäivän kunniaksi. Tuotteen hinta on vain 25 puntaa, eli noin 32 euroa. Kilokaloreita siinä kerrotaan olevan melko maltilliset 2.500, kun jenkkiversioissa on ollut jopa 8.000 kilokaloria yhdessä hampurilaisessa.