Tytöt pukeutuivat liian seksikkäästi – saivat lähtöpassit lukiosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joissakin maissa käytetään koulupukuja oppilaiden yhdenvertaisuuden lisäämiseksi. Mediassa on kuitenkin puhuttu paljon oppilaiden soveliaasta pukeutumistavasta, jossa tulisi välttää liian paljastavia asukokonaisuuksia. Etenkin nuorten tyttöjen vaatteet tuntuvat puhuttavan ihmisiä.

YouTube
YouTube

Nyt newfoundlandilaisesta lukiosta on nyt kantautunut omituisia uutisia koulun tyttöjen pukeutumiseen liittyen. ThinkProgress uutisoi joidenkin neitokaisten rikkoneen lukion vaatetukseen liittyviä ohjeistuksia siten, että heidän rintaliivien sangat olivat olleet näkyvissä. Nuoret toppeihin pukeutuneet naiset lähetettiin kesken koulupäivän kotiin, koska alusvaatteiden näkyminen oli koulun mielestä häiritsevää opinahjon miespuolisten oppilaiden ja opettajien mielestä.

Tässä kohtaa sopii kysyä, että onko vika niinkään vaatteiden käyttäjissä vai tytöistä sopimattomasti ajattelevissa kaksilahkeisissa? Koulu oli tosin erottanut myös pienen määrän hihattomiin paitoihin pukeutuneita poikia. Oppilaat ovat raivostuneita lukion toiminnasta. Newfoundlandin ja Labradorin provinssissa on väliaikaisesti erotettu samasta syystä yhteensä 20-30 naisoppilasta.