Cristiano Ronaldon polvivamma noitatohtorin aiheuttama?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalilainen jalkapalloilija 29-vuotias Cristiano Ronaldo on tällä hetkellä synkkien pilvien alla, sillä hän on ollut pois jalkapallokentiltä Mestarien liigan jälkeen. Syy on hänen polvilumpion jännettä vaivaavassa tulehduksessa.

Nyt eräs noitatohtori ottaa tästä syyt niskoilleen. Espanjalaislehti Marca uutisoi äskettäin, että vaikka Portugalin maajoukkueen ja Real Madridin huippuhyökkääjä voi todennäköisesti pelata MM-turnauksessa, mutta pahimmassa tapauksessa jänne katketa kokonaan. Portugali pelaa ensimmäisen MM-pelinsä Saksaa vastaan 16. kesäkuuta. Nyt ghanalainen noitatohtori ja poppamies on noussut julkisuuteen kertoen, että Ronaldon ikävä vamma on hänen syytään.

– Sanoin neljä kuukautta sitten, että aion työskennellä paljon, jotta Cristiano Ronaldo olisi ulkona World Cupista tai vähintään Ghanaa vastaan pelattavasta pelistä. Vammaa ei voi hoitaa millään lääkkeellä, eivätkä he löydä syytä sen aiheuttajalle, koska se on spirituaalinen. Tänään häntä koskee polveen, huomenna lonkkaan ja seuraavana päivänä jonnekin muualle, Nana Kwaku Bonsam -niminen noitatohtori myhäilee Sportive 23 -julkaisulle.