Wow! Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts jakoi kuuman bikinikuvansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodissa lupaavaa uraa tehnyt Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts nousi taannoin otsikoihin negatiivissa merkeissä. Tähti pidätettiin Kanadassa poikaystävänsä Evan Petersin pahoinpitelystä. Nainen pääsi nopeasti vapaaksi putkasta, eikä poikaystäväkään nostanut syytteitä.

YouTube
Instagram

Emma Robertsin suku on täynnä Hollywood-tähtiä, sillä hänen isänsä on niin ikään näyttelijä Eric Roberts. Myös näyttävä ulkomuoto kulkee suvussa, minkä voi todistaa esimerkiksi 22-vuotiaan näyttelijättären tuoreesta Instagram-kuvasta. Otoksessa vaaleaverikkö poseeraa aurinkoisella rannalla bikineihin sonnustautuneena.

Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Emma Roberts on tullut tutuksi muun muassa American Horror Story -sarjan kolmannelta tuotantokaudelta. Tähti seurustelee kyseisessä sarjassa näyttelevän Evan Petersin kanssa.