Hääkuvauksesta katastrofi – koko seurue putosi järveen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hääkuvaukset ovat oleellinen osa monen häämenoja. Kuvauksia varten halutaan ymmärrettävistä syistä mahdollisimman upea ja kaunis kuvauspaikka. Eräs amerikkalaispariskunta päätti poseerata omia hääkuviaan varten järven rannalla olevalla laiturilla.

Dan ja Jackie Andersonin idea ei kuitenkaan tällä kertaa ollut ihan sieltä fiksuimmasta päästä. Crosslakella Minnesotassa suoritettu hääkuvaussessio sai nimittäin melko vetisen lopun. Hääparin seurue oli liian suuri, eikä laituri kestänyt kaikkien painoa.

Tilanteesta julkaissun Vimeo-videon on kuvannut videokuvaaja Megan Fritze, Fox 9 uutisoi. Märkä välikohtaus osui siinäkin mielessä valitettavan väliin, että Dan ja Jackie olivat vasta matkalla omaan vihkimiseensä. Ehkä pariskuntaa kuitenkin lohduttaa se, että ainakin heidän hääkuvistaan tuli varmasti ikimuistoisia.