Urheilujoukkueen maskotilta hieno ele kuurolle pikkupojalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

0Yhdysvaltalainen pikkupoika Hunter Samworth kommunikoi pääasiassa viittomakielen avulla, sillä hän on kuuro. Seitsemänvuotias poika on suuri urheilufani, ja hän pitää erityisesti baseballista.

FOX45
FOX45

Hunter oli vanhempiensa kanssa katsomassa ohiolaisen Dayton Dragons -joukkueen baseball-peliä, kun hänelle sattui jotain odottamatonta. Fox 45 uutisoi, että Hunter oli stadionin ulkopuolella nähnyt joukkueen maskotin Heaterin ja lähestynyt tätä. Pikkupojan yllätykseksi maskotti osasi kommunikoida hänen kanssaan viittomakielellä. Katso video tästä.

Perheen isä Matt kirjoitti tapahtuneesta Facebookiin, että heidän koko perheensä on todella otettu maskotin eleestä. Viittomakieltä osaava maskotti sai heidän poikansa kokemaan olevansa aivan tavallinen poika. Matt kiittääkin kirjoituksessaan Heater-maskottia unohtumattomasta illasta.