Patrioottinen venäläiskissa videolle – näin kävi kun kuuli kansallislaulun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viimeaikaisten tapahtumien myötä vaikuttaa siltä, että kansallismielisyys on nostamassa yhä enemmän päätään Venäjällä. Tuore video osoittaa, että uskollisuus ja patriotismi äiti Venäjää kohtaan on nousussa jopa paikallisten eläinten keskuudessa.

YouTube
YouTube

Patriotic pet -videolla esiintyvä venäläinen kissa vaikuttaa aluksi varsin tavanomaiselta, vähän aikaansa isänmaallisiis ajatuksiin käyttävältä lemmikkieläimeltä.

Kissa kuitenkin todistaa kansallismielisyytensä videolla esiintyvän miehen laittaessaan puhelimestaan soimaan Venäjän federaation hymnin. Kuullessaan sen eläin nousee nimittäin kahdelle jalalle, ikään kuin osoittaakseen kunniaa maataan kohtaan. Tästä katista Vladimir Putin voisi olla ylpeä.