Teinipoika varasti auton ja pakeni poliisia – sivullinen teki yllättävän urotyön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa 14-vuotias teinipoika varasti viime lauantaina isänsä auton ja lähti ajalemaan sillä esikaupunkialueelle. Autolla päättömästi kaahannut kortiton ja alaikäinen teinipoika sai pian poliisit peräänsä, mutta ei suostunut pysähtymään ja lähti pakenemaan.

YouTube
YouTube

Nyt toisten teinipoikien sattumalta kuvaamalla videolla nähdään miten kaahariteinin matka päättyi yllättäen sivullisen yllättävään urotyöhön. Eräs asukkaista, Bryson Rowley, lähti nimittäin poikaa vastaan suurikokoisella Dodge Ram -lava-autollaan.

Eräässä risteyksessä Rowley ajoi tahallaan nokkakolarin teinipojan kanssa. Teinipojan luvaton kaahailu päättyi kertalaakista. Kukaan ei loukkaantunut, mutta teinipojan kaahailu olisi voinut jatkuessaan aiheuttaa henkilövahinkoja.