Ben & Jerry’s lanseerasi alkoholidrinkin makuisen jäätelöherkun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Ben & Jerry’s tunnetaan jäätelöistään, joille yhtiön on antanut tarttuvia ja erikoisia nimiä. Nykyään firman tuotteita saa lähes jokaisesta suomalaiskaupasta joko 500 tai 150 millilitran pakkauksissa. Lisäksi Helsingissä on yrityksen irtojäätelöä myyviä kioskeja.

Ben & Jerry's
Ben & Jerry’s

Silti suurin osa Ben & Jerry’sin toiminnasta on keskittynyt Yhdysvaltoihin. Nyt sanfranciscolaisille on tarjoiltu erikoista herkkua, kun jäätelötehdas loi oman Margarita Pie -erikoismakunsa Chipotle’s Cultivate Festival -nimiseen tapahtumaan.

Tuhat onnekasta maistajaa pääsi nimittäin herkuttelemaan ilmaiseksi margarita-drinkin makuisella jäätelöllä, jossa oli limen makuista jäätelöä kakkupaloilla ja tequila-vaahtokarkeilla höystettynä. Epäreilua, sillä miksi yhtiö edes kertoo tällaisesta harvinaisesta mausta, jos sitä ei pääse suurin osa edes maistamaan?

Ben & Jerry’s on antanut joskus seksiin viittaavia nimiä jäätelötuotteilleen. Kaupoissa myytiin vielä taannoin Schweddy Balls ja Karamel Sutra -nimisiä jäätelöitä. Taannoin jäätelöbrändiä hyödynnettiin myös aikuisviihdeteollisuuden parissa, kun pornoyhtiö lanseerasi sarjan aikuisviihde-elokuvia nimellä Ben & Cherry’s.