Irkkumiehet kiersivät maailman – kuvasivat koko matkan tanssivideota

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tanssiminen on oiva keino ilmaista itseään ja esitellä omaa kulttuuriperintöään. Nyt maailmalla ihastuttavat eräät irlantilaismiehet, jotka matkasivat vuoden aikana ympäri maailmaa – erikoisen tavoitteen kera.

YouTube
YouTube

Miesten tavoitteena oli kuvata videolle hetkiä, jolloin he tanssivat irlantilaisittain milloin missäkin maassa. Kolmikko kuuluu The Wirld -nimiseen organisaatioon, joka pyrkii levittämään irlantilaisuutta ja irlantilaisia tapoja ympäri maailmaa. Huikeasta tempauksesta tallennettu video on kaunista katseltavaa.

Videolla kolmikko tanssii sydämensä pohjasta mitä upeimmissa maisemissa. Koosteessa välähtää esimerkiksi Machu Picchun ja Sydneyn oopperatalon kaltaisia kuuluisia matkakohteita. Kolmikko tanssi vuoden aikana yhteensä 23 eri maassa.